Неділя, 05.05.2024, 00:54

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Грудень » 6 » Всеукраїнська учнівська олімпіада з трудового навчання - ІІ етап
11:04
Всеукраїнська учнівська олімпіада з трудового навчання - ІІ етап

Уже стало доброю традицією проводити у стінах Долинського МНВК ІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання (технологій) серед дівчат 9-х та 11-х класів закладів загальної середньої освіти Долинської територіальної громади. Хлопці змагалися в Долинському ліцеї «Науковому». Хоч змагання тривали чотири години, але готувалися до них школярі не один місяць.

Програмою олімпіади було передбачено два тури: теоретичний (розв’язання тестових завдань) і практичний (виконання комплексної роботи). Дівчата 11-го класу пошили дорожні подушки, хлопці виготовили ящики-кашпо для декоративних композицій і вазонів.

Учасники олімпіади повинні були показати не тільки знання, а й навички роботи з інструментами й обладнанням, уміти розрахувати матеріали та час, бути мобільними і найголов­ніше – не боятись експериментувати.

Переможцями ІІ туру олімпіади серед учасників п’яти територіальних громад (Долинської, Вигодської, Болехівської, Витвицької і Брошнів-Осадської)  стали наші одинадцятикласники, які здобули перші місця – Дарнобит Андріана (вч. Носович М.К.) і Мисюк Володимир (вч. Стрієшин С.Б.).

Щирі вітання переможцям олімпіади та подяка їх наставникам! Хай ваші перемоги надихають вас на ще більші успіхи у житті!

Переглядів: 94 | Додав: Таня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024uCoz