П`ятниця, 26.04.2024, 23:29

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 23 » Тиждень професії "Різьбяр по дереву та бересті"
15:04
Тиждень професії "Різьбяр по дереву та бересті"

Тиждень професії "Різьбяр по дереву та бересті" 

 Дерево – матеріал, який оточував людей з перших років існування людства. В усіх відомих цивілізаціях існували свої традиції різьби по дереву. Як матеріал, який найлегше піддається обробці, його використовували для прикраси як палаців і храмових будівель, так і просто житла. Сьогодні популярність різьби по дереву легко вкладається в загальний тренд захоплення натуральними природними матеріалами, а химерні візерунки для різьблення по дереву виступають своєрідною альтернативної прямолінійності сучасних стилів інтер’єру.

   20 березня розпочався тиждень професії "Різьбяр по дереву та бересті". Учні груп Р-10.1, Р-11.1 та Р-11.2 відстоювали честь свого фаху. Вони  ділились досвідом, демонстрували свої досягнення, змагались у майстерності.

    В рамках тижня було проведено виставку кращих робіт як теперішніх учнів профілю, так і випускників попередніх років. Також проводилась виставка-конкурс стінгазет, в яких учні 10-х класів висловлювали свої перші враження від навчання на обраній професії, а 11-тикласники ділились досвідом та згадували цікаві і курйозні моменти навчання.

   21 березня відбувся відкритий урок у групі Р-10.1 на тему "Створення орнаменту на основі стилізованих елементів". Хлопці пригадали поняття стилізація та орнамент, познайомились із  видами орнаментів та, під час практичної роботи, отримали змогу проявити власну творчість і розробити власний узір для тригранно-виїмчастої різьби.

    

Переглядів: 110 | Додав: Таня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024uCoz