Субота, 18.05.2024, 20:25

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 21 » Останній дзвінок 2018!
10:56
Останній дзвінок 2018!

Останній дзвінок 2018!

У школах завершився навчальний рік. Пролунав останній дзвінок і для випускників Долинського міжшкільного навчально-виробничого комбінату. В цьому році комбінат випустив 169 учнів – 38 операторів комп’ютерного набору, 31 кухаря, 21 швачку, 7 різьбярів по дереву та бересті, 10 слюсарів-ремонтників та 62 водіїв автотранспортних засобів категорії "В".

Долинський МНВК – це навчальний заклад, який забезпечує потреби учнів 15-ти загальноосвітніх шкіл м. Долини та Долинського району у професійній підготовці за професіями «водій автотранспортних засобів категорії «В», «слюсар-ремонтник», «оператор комп’ютерного набору», «кухар», «швачка», «різьбяр по дереву та бересті».

МНВК – це перша сходинка до дорослого самостійного життя та вибору професії.  Тут учні старших класів, які стоять на порозі вибору життєвого шляху, можуть отримати необхідні знання, навички, інформацію про світ професій.

В результаті усвідомленого вибору професії випускники мають можливість повною мірою оцінити свої можливості, здібності, нахили й використати їх за відповідністю до певної професії. Такий вибір може забезпечити молодь у подальшому широкими можливостями  самореалізації, професійного, а відповідно й кар’єрного росту.

Комбінат є ланкою, що вдало поєднує загальну середню освіту з професійно-технічною, забезпечуючи ступневість освіти та, як передбачає Концепція профільного навчання, задовольняє потреби учнів загальноосвітніх навчальних закладів у допрофесійній, профільній, професійній підготовці та профорієнтації.

МНВК не виступає суперником чи конкурентом будь-якого іншого навчального закладу, а є партнером у спільній роботі по підготовці молодої людини до життя як зовнішня форма організації профільного навчання, яка реалізовує технологічний напрям профілізації, є опорною старшою школою, що виконує роль «ресурсного центру», об’єднуючи школи району, маючи достатній матеріальний і кадровий потенціал, забезпечує ту частину профільної підготовки, яку не може реалізувати та чи інша школа.

МНВК – талановитий, здібний, творчий партнер, здатний до самостійної праці і співпраці, допитливий, старанний.

Випускникам комбінату останній дзвінок сповістив, що  прийшов час вирушити в нове, доросле, життя!

Переглядів: 463 | Додав: Таня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024uCoz