Субота, 18.05.2024, 20:54

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 3 » Обери своє майбутнє
09:45
Обери своє майбутнє

Обери своє майбутнє

Вибір професії – це велика відповідальність перед батьками, суспільством та найголовніше – перед собою. Полягає вона в тому, щоб обрати саме свій професійний шлях і ним крокувати. Кожна людина самостійно для себе має вирішити до якої справи в неї найбільший хист та до чого вона відчуває поклик душі. І тут найважливіше – не схибити.

До учнів Долинського МНВК з метою допомогти їм у виборі майбутньої професії    завітали викладачі Львівського державного університету фізичної культури.

Кандидат економічних наук, викладач кафедри економіки, менеджменту та готельно-ресторанного бізнесу Гуцуляк Вікторія Романівна розповіла учням про університет, його коротку історію та досягнення, життя студентів (умови навчання та дозвілля), познайомила зі спеціальностями, які можна здобути, навчаючись в університеті.

Кандидат географічних наук, доцент кафедри туризму (секретар приймальної комісії)  Худоба Володимир Володимирович розповів присутнім про особливості вступної кампанії для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти.

Кандидат наук з державного управління, доцент кафедри економіки та спортивного менеджменту Криштафович Світлана Володимирівна детальніше розповіла учням про спеціальності факультету туризму такі як менеджмент, готельно-ресторанна справа та туризм.  

На  завершення зустрічі викладачі відповіли на запитання, які цікавили учнів.     

     

Переглядів: 94 | Додав: Таня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024uCoz