Субота, 18.05.2024, 20:54

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Жовтень » 18 » Обери своє майбтнє
12:47
Обери своє майбтнє

Обери своє майбутнє

     Здобуття освіти - перший крок до успішного майбутнього. Вибір професії до душі - складне і відповідальне завдання. Він має бути свідомим і самостійним. Це не просто вдало чи невдало прийняте в юності рішення, це щаслива або розбита доля, активне, творче, ра­дісне життя чи байдуже, пасивне існування.

     Зробити правильний вибір - значить знайти своє місце в житті. Кожна молода людина задмується над тим, яку професію обрати. У такому виборі допомагають зустрічі з представниками різних навчальних закладів.

   Такі зустрічі відбулися 16-17 жовтня в Долинському МНВК. До учнів завітали представники Львівського національного університету  ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького Оксана Віталіївна Козенко та громадської організації «Словацько-Українське культурно-освітнє товариство» Наталія Гавриляк.

     Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських наук, професор Козенко Оксана Віталіївна познайомила присутніх зі спеціальностями, які можна здобути в університеті, з умовами навчання та проживання.

     Наталія Гавриляк познайомила учнів з програмою «Free Student», яка презентє Європейську освіту, зокрема передбачає безкоштовне навчання українських студентів у Словацькій республіці.

Переглядів: 96 | Додав: Таня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024uCoz