Субота, 18.05.2024, 19:04

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Вересень » 25 » Інтерактивний профорієнтаційний захід "Майстерня професій"
14:28
Інтерактивний профорієнтаційний захід "Майстерня професій"

Інтерактивний профорієнтаційний захід

"Майстерня професій"

     21 вересня 2017 року Долинський районний центр зайнятості презентував профорієнтаційний інтерактивний дитячий захід «Майстерня професій»

    Мета проведеного заходу -  сприяння молодим людям у виборі професійного майбутнього. Учасниками заходу були учні 8-х і 9-х класів Долинської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ст. та Княжолуцької ЗОШ І-ІІІ ст.

      На зустрічі були представлені різні професії і учні мали можливість з допомогою майстрів своєї справи спробувати себе в тій чи іншій сфері. Школярі з цікавістю підходили до представників професій, які проводили для них майстер-класи і ознайомлювали з професіями. Впродовж години вони мали нагоду стати поліцейськими, пожежниками, військовослужбовцями, медиками, кухарями, перукарями, швачками, майстрами з манікюру та іншими майстрами.

     Наш заклад представляв дві професії – швачки і кухаря (вчителі Клецун Л.В. та Лука О.М.).

Отримавши символічні трудові книжки, діти з захопленням поринули в трудову діяльність. Цікаво було як дівчатам, так і  хлопцям.

 

     Захід проходив в цікавій та невимушеній обстановці.  Зацікавлені, захоплені обличчя школярів є свідченням важливості та необхідності проведення подібних профорієнтаційних заходів.

Переглядів: 92 | Додав: Таня | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar

Copyright MyCorp © 2024uCoz